Selecteer een pagina

XLNT Operations B.V. (stand 312) aanwezig op de Nationale Sport Vakbeurs 2017

XLNT Operations B.V. (stand 312) aanwezig op de Nationale Sport Vakbeurs 2017

Op 15 en 16 november 2017 wordt in de moderne evenementenhal van Gorinchem de Nationale Sport Vakbeurs georganiseerd.

XLNT Operations presenteert zichzelf tijdens deze beurs voor het eerst aan de wereld van sport en evenementen in Nederland.

Hoewel XLNT Operations pas vanaf 1 januari 2018 echt operationeel zal zijn, wil het de kans niet laten liggen om zichzelf te presenteren op deze beurs.

Het is niet alleen de bedoeling om contact te leggen met verenigingen, clubs en evenementen locaties, maar ook met de verschillende leveranciers van producten in deze wereld.

XLNT Operations biedt een totaalconcept aan voor organisatoren van evenementen en sportwedstrijden. Van betalen (cash tot digitaal) en ticketing tot complete rapportages ter ondersteuning van het management, onder meer als administratieve en fiscale onderbouwing van het resultaat van het evenement.

De doelactiviteit van XLNT Operations is niet alleen gericht is op grote(re) opdrachtgevers.  De mogelijkheden die geboden worden zijn ook in te zetten op kleinere schaal en kunnen ook kleine tot middelgrote verenigingen helpen op het vlak van administratie, betaalmodaliteiten alsmede ticketing en toegangscontrole.

XLNT Operations heeft een EGI-toekenning. Dit houdt in dat dat alle financiële transacties via een speciale Stichting Beheer Cliëntgelden, 4all1 Payment Services, worden afgehandeld. Door gebruik te maken van deze structuur worden gelden gewaarborgd voor zowel de opdrachtgever, leverancier maar ook de consument!

Wilt u langskomen en ons bezoeken, download dan hier een gratis ticket voor de Nationale Sport Vakbeurs.

XLNT Operations | Splitting 7 9202LC Drachten | T. +31 (0)85 0292400 | E. info@xlnt-operations.com | KvK. 65229851 | BTW. NL8560.29.373.B01

XLNT Operations

Splitting 7 9202 LC Drachten